Over ons

ABC Alkmaar is opgericht in 2017 door Pieter Kramer en Sabrina Homborg.

Wat willen wij?

In de huidige zorg- en dienstverlening missen wij een stuk persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de cliënt. Veel tijd gaat verloren in administratieve taken en overleggen, terwijl die tijd meer besteed zou moeten worden aan de cliënt zelf. Door te werken in een klein team, dat volledig gericht is op begeleiding en coaching denken wij meer persoonlijke aandacht te kunnen bieden. Daarnaast zijn we flexibel inzetbaar en kunnen zo beter aansluiten bij de behoefte van de cliënt. 

Over ons
Pieter (1983) heeft de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd met de minors GGZ-agoog en Gezinscoach. Hij heeft acht jaar als ambulant (persoonlijk) begeleider gewerkt met mensen met een lichtverstandelijke beperking en ruim drie jaar binnen de psychiatrie. Er was hierbij sprake van begeleiding aan jongeren, volwassen, ouderen en gezinnen. Kernwoorden bij Pieter: flexibel, positief en oplossingsgericht. 

Sabrina (1988) zit in de afrondende fase van de opleiding Toegepaste Psychologie met de minor Jeugd en Ontwikkeling en is daarnaast Dominantie Matrix-coach . Zij heeft onder andere ervaring in het begeleiden van kinderen met hoogbegaafdheid, (hoog)sensitiviteit, leerproblemen, faalangst en perfectionisme. Kernwoorden bij Sabrina: accuraat, betrokken en meedenkend.

Download
Uitleg DominantieMatrix
DominantieMatrix.doc
Microsoft Word document 32.5 KB